Katter med stil

Idag finns det otroligt många olika tillbehör till din katt att välja på i ny och snyggare design så du kan passa in det med den övriga inredningen i ditt hus. Det finns massor av inspirerande produkter som både är snygga och fyller sin funktion mer än väl och alla kan hitta sin stil samtidigt som katten har nöje  och nytta av sina Highland fold or straight kittens playing on a cat tree, isolated on whiteleksaker. På internet finns det mesta idag och det är inte så svårt att hitta den butik som passar just dig och din katt, inspirationen flödar och matskålar eller kattoaletter behöver inte längre vara tråkiga nyttoprylar utan även vara designade för att passa hemmet.

Vattenfontäner har blivit populära i hemmen då de bidrar till att vattnet håller sig fräschare så katten dricker mer, vilket resulterar i att de förebygger exempelvis njurproblem. De har designats till att vara både snygga och praktiska. Katthus eller klätterträd är en annan detalj som gör att katten får en egen plats i hemmet, det är en fördel om katten har en upphöjd punkt någonstans i hemmet där den kan ligga och spana då trivs den bäst.

Dagens kattlådor har också fått både snyggare design och bättre funktioner för att slippa eventuell kattsand på golvet eller varför inte gömma den vanliga, lite trista i en snygg möbel. Kattlådorna finns idag både med tvättbara och utbytbara insidor och en del med flera bottnar där det blir lättare att sila ut den rena kattsanden från den klumpade.

Alla katter behöver ha sina tillbehör och leksaker för att få stimulans och harmoni. Då trivs de i sitt hem och givetvis gillar även de precis som sina mattar och hussar att leva med stil och med lite klös i inredningen.